Skip to main content

Totalentreprise i forbindelse med større byggeprojekter

Skal du have bygget en tilbygning til hus eller erhvervslokaler, skal du have bygget et helt nyt hus, eller har du en anden større byggeopgave, som du kunne tænke dig at få varetaget af en kompetent og erfaren totalentreprenør? Så er vi hos CARRASCO ApS et oplagt valg.

Vi kan varetage enhver form for totalentreprise, og vi hjælper både privatpersoner og erhvervskunder på Frederiksberg samt i Gentofte, Klampenborg, Charlottenlund og omegn. Vi er eksperter inden for byggestyring og rådgivning i forbindelse med et større byggeri, og derfor kan du være helt sikker på, at du får den rette hjælp, når du lader vores firma stå for din totalentreprise.

Hvad er totalentreprise?

En totalentreprise er en entrepriseform, der typisk anvendes i forbindelse med større byggeprojekter. Her er det totalentreprenøren, der har det samlede overblik over hele projektet, og som blandt andet styrer:

  • Arkitekter
  • Ingeniører
  • Underentreprenører
  • Alle andre der kan være involveret i projektet

Totalentreprenøren står således også for kontakten til alle de forskellige underentreprenører, og det er samtidig også totalentreprenøren, der sørger for, at hele byggeriet bliver færdigt til den aftalte tid.

Kontakt os og hør mere eller få rådgivning omkring dit projekt

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du har brug for yderligere information, eller hvis du har brug for kompetent rådgivning i forbindelse med din kommende totalentreprise. Det gælder, uanset om der er tale om byggeprojekt i et hus, i en lejlighed eller i erhvervslokaler.

Hvis vi skal varetage din totalentreprise, så sørger vi for at udarbejde en kontrakt, hvor alle vores forpligtelser og ansvarsområdet er beskrevet.

Vores anmeldelser