Skip to main content

Tilbygning til hus som du drømmer om

Drømmer du om at få bygget en tilbygning til hus, så du kan få det ekstra værelse, du står og mangler eller den udestue, som du altid har drømt om? Så står vi hos CARRASCO ApS på Frederiksberg klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder kompetent rådgivning og byggestyring for både private og erhverv i Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg og omegn.

Rådgivning og byggestyring i forbindelse med tilbygning til hus

At bygge en tilbygning til hus er en større byggeopgave, der typisk involverer flere forskellige faggrupper, og derfor kan det være en rigtig god ide at få kompetent rådgivning og hjælp til byggestyring af en kompetent samarbejdspartner – og det kan vi hos CARRASCO ApS tilbyde.

Vi tilbyder også at varetage din totalentreprise, så du selv slipper for at skulle være tovholder på projektet.

Vores medarbejdere har alle mange års erfaring inden for deres respektive fag, og du er således sikret en tilbygning til hus, som bliver bygget i højeste kvalitet, og som naturligvis også bliver leveret til tiden.

Vi sætter en stor ære i vores høje faglige stolthed, og det er vigtigt for os, at vores arbejde bliver en positiv oplevelse for vores kunder. Derfor er kvaliteten altid en afgørende faktor for os.

Hvad koster en tilbygning til hus?

Der kan være meget stor forskel på, hvor meget en tilbygning til hus koster. Vores priser afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange m2 tilbygningen skal være på
  • Om tilbygningen skal kombineres med en renovering af hus
  • Hvad tilbygningen skal bruges til – skal der for eksempel være badeværelse eller værelser?
  • Hvilke materialer vi skal bruge
  • Om vi skal varetage hele totalentreprisen

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en skræddersyet pris

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores kompetencer eller for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den tilbygning til hus, du drømmer om.

Vores anmeldelser