Skip to main content

Flisearbejde i hjemmet

Kunne du tænke dig at få sat fliser op på badeværelset, i køkkenet eller måske et helt tredje sted i boligen, og leder du efter en erfaren murer, der kan hjælpe dig med dit flisearbejde? Så er du kommet til det rette firma.

Hos CARRASCO ApS er vi blandt andet specialister inden for lægning af fliser, som vi udfører for både privatpersoner og erhvervskunder. Fra vores egen base på Frederiksberg kører vi ud til kunder i hele Charlottenlund, Klampenborg, Gentofte og omegn, hvor der er behov for at få udført professionelt flisearbejde.

Din tilfredshed betyder alt for os

Det er utroligt vigtigt for os at sikre, at vores kunder bliver tilfredse med det arbejde, vi udfører. Vi har en høj faglig stolthed, og vi sætter en stor ære i vores fag. Derfor er det altafgørende, at vi altid udfører flisearbejde i høj kvalitet.

Samtidig har vores medarbejdere alle mange års erfaring inden for blandt andet flisebelægning i hjemmet, og derfor kan du være helt tryg ved, at du får et smukt og professionelt resultat, der kan holde i de næste mange år, og som selvfølgelig bliver udført til den aftalte tid.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit flisearbejde

Du er meget velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har en særlig opgave, som du kunne tænke dig at få udført, og du i den forbindelse kunne tænke dig at få indhentet et uforpligtende tilbud. Vi udfører flisearbejde i højeste kvalitet til rimelige priser, og du kan være sikker på, at du får et flot og langtidsholdbart resultat, når du vælger at lade os stå for arbejdet.

Vores anmeldelser