Skip to main content

Facaderenovering af bygninger

Trænger husets facade til et løft, og leder du i den forbindelse efter en dygtig murer, der kan varetage din kommende facaderenovering? Så er du kommet til det rette firma. Hos CARRASCO ApS er vi blandt andet specialister inden for renovering af facade, som vi både udfører for private husejere såvel som forskellige former for erhvervskunder.

Vi holder selv til på Frederiksberg, hvorfra vi blandt andet ofte kører ud til kunder i Charlottenlund, Klampenborg, Gentofte og andre nærliggende områder for at renovere facader.

Høj kvalitet og levering til tiden

Vi er en virksomhed, der lægger stor vægt på at have tilfredse kunder. Vi lever af gode anmeldelser og tilfredse kunder, og derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vi altid leverer en god service samt udfører tilfredsstillende arbejde. Det gælder i høj grad også i forbindelse med en facaderenovering.

Vi har mange års erfaring inden for vores fag, og vi kan derfor garantere dig en renovering af din facade i højeste kvalitet, som bliver udført til den aftalte tid.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser på facaderenovering afhænger af en række forskellige faktorer som for eksempel:

  • Hvor mange kvadratmeter facade der skal renoveres
  • Hvilken facaderenovering der ønskes – for eksempel en sandblæsning
  • Hvor lang tid vi skal sætte af til arbejdet.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop din opgave, så er du velkommen til at kontakte os med henblik på at få udarbejdet et skræddersyet og helt uforpligtende tilbud på lige netop den facaderenovering, som din bygning kræver.

Vores anmeldelser