Skip to main content

Nybyggeri: Nyt hus eller nye firmalokaler?

Drømmer du om at få bygget et helt nyt hus, nye virksomhedslokaler eller måske en tilbygning til din eksisterende bolig eller dine eksisterende erhvervslokaler? Så står vi hos CARRASCO ApS klar til at hjælpe dig. Vi gør dine byggedrømme til virkelighed, og vi varetager både nybyggeri for privatpersoner og forskellige former for erhvervskunder.

Vi varetager blandt andet opgaver for kunder på Frederiksberg samt i både Klampenborg, Gentofte, Charlottenlund og omegn.

Byggestyring og rådgivning

I forbindelse med nybyggeri er vores rolle som regel rådgivning og byggestyring – for eksempel i forbindelse med en totalentreprise. Vi sikrer os, at du får det resultat, som du drømmer om, og vi sørger for, at arbejdet altid bliver udført i højeste kvalitet.

Hvad koster nybyggeri?

Hvor meget nybyggeri koster kan variere utroligt meget fra opgave til opgave. Vores priser afhænger for eksempel af, om du skal bygge nyt hus, firmadomicil eller lagerhal, og hvor stort et areal der er tale om. Nybyg afhænger i særlig høj grad af bygherres individuelle ønsker og behov i forhold til det endelige resultat, og her er det vores fornemmeste opgave at rådgive og vejlede for at sikre os, at både ønsker og behov matcher budget og forventninger til det færdige resultat.

Kunne du tænke dig at få beregnet en pris på lige netop den form for nybyggeri, som du drømmer om, så er du mere end velkommen til at kontakte os med informationer omkring din opgave. Så finder vi sammen den helt rigtige løsning.

Vores anmeldelser