Skip to main content

Renovering af badeværelse

Forny dit hjem med et nyt badeværelse

Drømmer du om et unikt og personligt badeværelse, der er tilpasset dine behov? Så er vi ved CARRASCO ApS klar til at hjælpe dig i mål med dit ønskebyggeri. Vi er nemlig eksperter i renovering af badeværelse, og vi leverer altid et langtidsholdbart resultat af den højeste kvalitet, der lever op til dine tårnhøje forventninger.

Vi holder til på Frederiksberg men tager os også gerne af projekter med renovering af badeværelse i det nordsjællandske, herunder i Klampenborg, Gentofte og Charlottenlund. Vi sætter en dyd i vores faglighed og håndværk, hvilket altid kommer til udtryk i detaljegraden, når vi har været ude ved kunder og bygge et nyt badeværelse. Kontakte os allerede i dag, hvis dit badeværelse er det næste, vi skal forny!

Vi tager hånd om hele projektet

Uanset om du ønsker et nyt bad, en ny bordplade, vask, flisebelægning eller en komplet totalrenovering af dit badeværelse, så tager vi os af det for dig. Vi varetager også gerne din badeværelsesrenovering som en totalentreprise, hvor vi kontakter og involverer de nødvendige VVS’ere og lignende, så du får en overskuelig proces og kommer godt i mål.

Vi har stor erfaring med renovering af badeværelse, og vi kan derfor levere en løsning, der er tilpasset til dine behov og din personlige stil. Er der en helt bestemt type af klinker, et særligt brusehoved, et unikt spejl eller en overordnet æstetisk retning, vi skal forsøge at finde og ramme, så er vi den helt rigtige til opgaven. Vi leverer altid et stilfuldt og moderne resultat, der passer til dit hjem.

Kontakt os for et tilbud på renovering af badeværelse

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan hjælpe med på dit badeværelse, eller vi du have et tilbud på din renoveringsopgave, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om, hvad du drømmer om at få lavet, og udformer herefter et tilbud med en pris til dig. Lad os hjælpe dig med at få dit drømmebadeværelse!

Vores anmeldelser