Skip to main content

Få kompetent og professionel hjælp til dit tagarbejde

Vi udskifter, renoverer og reparerer dit tag

Er dit tag gammelt og slidt, eller drømmer du om at forny dit hjems udtryk med et flot nylagt tag? Uanset om dit tag står helt faldefærdigt og beskadiget, eller om det blot trænger til et mindre stykke vedligeholdende arbejde, så kan vi ved CARRASCO ApS hjælpe dig med det. Vi udskifter, reparerer og renoverer nemlig alle former for tag, så du får et stærkt, holdbart og smukt tag hjemme ved dig.

Har du brug for at få lavet tagarbejde i eller omkring Charlottenlund, Gentofte eller Klampenborg, så kommer vi gerne ud til dig fra vores base på Frederiksberg. Vi hjælper både private husejere og erhvervskunder, og kan således lave tagrenovering og andet tagarbejde på alt fra huse og kontorbygninger til lejlighedskomplekser og offentlige byggerier.

Tagarbejde der betaler sig

Selv hvis dit tag ikke er totalskadet, og der eksempelvis løber vand ind alle vegne, så er der mange gode grunde til at få sikret, at du har et godt, solidt og ikke mindst velisoleret tag. Med et nyrenoveret eller nylagt tag holder du nemlig bedre på varmen, og kan derved spare på energiregnskabet derhjemme. Samtidig vil et nyt tag bidrage til dit hus udseende og salgsværdi. På den måde kan det virkelig betale sig at få lavet et godt og professionelt tagarbejde.

Vi kommer gerne ud og kigger på dit tag, hvis du ønsker en faglig vurdering af, om du har brug for tagreparation, et nyt tag, eller andet. Sammen finder vi den bedste løsning til dig.

Ring eller skriv til os for en pris

Leder du efter et kompetent og erfarent firma, der kan tage sig af renovering og reparation af tag hjemme ved dig, så er du kommet til de helt rette. Kontakt os allerede i dag og få en pris på dit tagarbejde. Vi hjælper dig med at få et smukt og langtidsholdbart tag, der betaler sig i længden.

Vores anmeldelser