Skip to main content

Fugearbejde udføres med mange års erfaring

Skal du have udskiftet dine vinduer, og har du i den forbindelse brug for hjælp til selve vinduesudskiftningen og den efterfølgende fugning af vinduer, eller skal du have udført andet fugearbejde? Så er du kommet til det helt rette murerfirma.

Hos CARRASCO ApS kan vi varetage enhver form for fugearbejde, og det gælder både for privatpersoner og erhvervskunder. Vi holder selv til på Frederiksberg, men vi varetager særligt mange opgaver for kunder i Gentofte, Klampenborg og Charlottenlund for at udføre professionelt fugearbejde.

Vi har fokus på din tilfredshed

Vi har mange års erfaring inden for murerfaget, og vi forstår vigtigheden af korrekt udført fugearbejde. Samtidig sætter vi en stor ære i altid at levere veludført arbejde i højeste kvalitet, og det gælder selvfølgelig også, når der skal fuges. Det kan for eksempel være ved vinduer, fliser i badeværelset eller køkkenet, eller det kan være i forbindelse med en helt anden opgave.

Vi lever af tilfredse kunder og deres gode anmeldelser af vores arbejde og virksomhed, og det ønsker vi at blive ved med. Derfor kan du altid forvente at få udført dit fugearbejde i højeste kvalitet og til den aftalte tid, når du vælger at lade os stå for det.

Kontakt os og få beregnet en pris på dit fugearbejde

Skal du have udført professionelt fugearbejde, og kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris? Så kontakt os allerede i dag. Vi udfører kvalitetsarbejde til rimelige priser i Charlottenlund, Gentofte, Klampenborg og omegn.

Vores anmeldelser